Uutisen päiväys

7.10.2017← Takaisin

Alueellisen pääluottamusmiehen tulee olla merivoimien palveluksessa. Tehtävää hakevan henkilön tehtävän tulee olla sijoitettuna merivoimien hallintoyksikköön (joukko-osasto / vast.).

Valittavan tehtävänhoitajan tulee olla Päällystöliitto ry jäsen.

Tehtävässä vastataan toimialueen luottamusmiestoiminnan johtamisesta, sekä osallistutaan Päällystöliiton luottamusmiesryhmän toimintaan.

Tehtävää hoidetaan varsinaisen tehtävän ohessa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Päällystöliiton ja Pääesikunnan välisen luottamusmiessopimuksen mukaisesti.

Tehtävän hoitaminen alkaa 1.1.2018. Tehtävään valitun henkilön virkapaikka on henkilön nykyisessä hallintoyksikössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat puheenjohtaja Sakari Vuorenmaa ja pääluottamusmies Marko Jalkanen.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee jättää Päällystöliiton puheenjohtajalle sakari.vuorenmaa@paallystoliitto.fi  viimeistään 3.11.2017. Tehtävänhoitaja valitaan Päällystöliitto ry:n hallituksen kokouksessa 8.11.2017.