Uutisen päiväys

25.9.2015← Takaisin

Valtion työmarkkinalaitoksen 60-vuotisjuhlaseminaarissa 25.9.2015 lanseerattiin  #sinunideasi –haastekampanja, jolla valtionhallinnon työntekijöiltä kerätään ideoita.

– Innovatiivinen ja palvelualtis virkamies on virkamies, joka keksii luovia ratkaisuja asioihin ja ongelmiin. Innovatiivisuus on myös myönteistä asennetta ja uudistushaluisuutta. Yhtenä upeana esimerkkinä tästä uudistusasenteesta tänään lanseerataan #sinunideasi-haaste valtion työntekijöille. Yhteisellä verkkoalustalla kerätään kaikilta valtionhallinnon työntekijöiltä ideoita, miten voimme parantaa, kehittää ja luoda uusia toimintatapoja valtionhallintoon. Vähintään yhtä tärkeää kuin on osallistua omalla idealla haasteeseen, on myös kommentoida, kannustaa ja jatkojalostaa muiden ideoita. Ja kertoa myös oma näkemys siitä, mistä voimme luopua, mikä on turhaa, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen kannusti tilaisuudessa.

#sinunideasi -haastekampanjan tavoitteena on saada kuukauden aikana (25.9.-19.10.) kootuksi yhteiselle verkkoalustalle 2015 ideaa, joista vähintään 100 ideaa on toteutettu vuonna 2017.

Ideoiden keräyslinkki on https://idea.oim.fi/vm , jota kautta valtiohallinnossa työskentelevä pääsee kirjautumaan kampanjan sivuille sisään.

Ohessa linkki, jossa mainoksella esitellään tätä haastekampanjaa: https://www.youtube.com/watch?v=kbvZNeW6Svw